Werknemer in de spotlight!

Bijna 6 jaar werkt Marco van Dijk als Werkvoorbereider/Tekenaar bij Hendriks stalen bekistingtechniek, totdat afgelopen zomer de kans voor hem kwam om door te groeien naar Technisch Commercieel Adviseur.
Deze mogelijkheid greep hij met beide handen aan en sinds een klein half jaar is Marco werkzaam in deze nieuwe functie.

Marco aan het woord:

‘’De nieuwe uitdaging spreekt mij enorm aan. Toen de plek vrij kwam voor technisch commercieel adviseur heb ik zelf het initiatief genomen en mijzelf hier naar voren gedragen. Ik ben heel blij dat mij deze kans wordt gegeven en zie het commerciële gedeelte dan ook echt als een leertraject. Het contact met klanten, het in beginstadium meedenken met de klant en haar wensen zie ik als een uitdaging voor mijzelf. Het aan de voorkant van de opdrachten zoveel mogelijk te verbeteren voor de klant, stimuleert mij dan ook enorm, bij elk project weer’’.

‘’ De motivering van en voor deze functie heb ik ook nodig om mijzelf groeiende te houden binnen ons bedrijf. Succesvolle projecten is het doel en streven, vooral de ‘’specials’’. Deze komen steeds vaker voor, steeds meer technisch hoogwaardige eisen waar we aan moeten voldoen. Hierdoor wordt het denk-, leer- en groeiproces van ons steeds groter, het stimuleert ons om verder te denken dan onze concurrenten. De afgelopen 5 jaar tijd hebben we ons zo veel verder ontwikkelt, dat we onze klanten ook echt steeds meer kunnen bieden. BIM heeft daar veel aan bijgedragen. Binnen ons team kunnen we ook met elkaar sparren en meedenken en dat vind ik enorm belangrijk. Het is een recht door zee mentaliteit, waar collega’s altijd voor elkaar klaarstaan’’.

‘’De snelle levering die wij kunnen bieden door onze eigen productie en de jarenlange ervaring hierin zorgt ervoor dat we voor onze klanten een stabiel bedrijf zijn en blijven voor onze klanten. Service en klantgerichtheid gaan ook steeds meer een belangrijkere rol spelen, waardoor je beter aan de wensen van de klant kunt voldoen. We gaan mee met onze tijd en zijn innovatief; we staan achter onze bekistingen!’’

Terug naar overzicht