Werknemer in de spotlight!

Jos Terschegget voelt zich, na bijna 30 jaar in dienst, nog steeds als een vis in het water bij Hendriks stalen bekistingtechniek.
In zijn functie als Hoofd montage geeft hij dagelijks leiding aan de diverse montageploegen op de bouw.

Jos aan het woord:

‘’ Hendriks stalen bekistingtechniek is meegegroeid met de veranderingen en innovaties in de bouw. Ook de montage heeft hier de afgelopen jaren een hele belangrijke rol in gehad. De ervaring en kennis die de montage medewerkers hebben, heeft hier enorm aan bijgedragen.
Al onze montage medewerkers beschikken over VCA en onze 4 voormannen hebben uiteraard VCA-leidinggevend. Op elke ploeg hebben wij standaard 1 voorman die de controle behoudt en sturing geeft aan de mensen en werkzaamheden’’.

‘’Om elke dag buiten te mogen werken in de montage geeft mij nog steeds de meeste voldoening in mijn werk. Ik sta volledig achter onze producten en diensten die wij leveren. Het leveren van het totale pakket, met daarbij snelle service en goede begeleiding.
Vooral de stortploegen instrueren wij op een goede en veilige manier.
Het ombouwen van de bekistingen, aanpassingen van de steigers, snelle service en reparatie, wij kunnen deze diensten als geen ander leveren. Kortom: Wij ontzorgen de klant door een betrouwbaar totaalpakket te leveren!’’

Terug naar overzicht