VCA* certificering

Hendriks stalen bekistingtechniek heeft onlangs het veiligheidscertificaat VCA* behaald. Hiermee is een bewuste stap vooruit gezet in het borgen van de veiligheid tijdens de uitvoering van werkzaamheden op de projecten. Het draait hierbij niet alleen om de veiligheid van eigen monteurs, maar natuurlijk ook om de veiligheid van alle betrokkenen.

Hendriks stalen bekistingtechniek heeft een VGM beleid waarin Veiligheid, Gezondheid en Milieu de hoogste prioriteit verdient en waarbij gestreefd wordt naar continu verbeteren. De directie en medewerkers van Hendriks stalen bekistingtechniek zijn zich bewust van het belang te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, waarbij materiële -en milieuschade zoveel mogelijk wordt voorkomen. Alle hoofdmonteurs van Hendriks stalen bekistingtechniek beschikken over het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggeven en alle monteurs hebben het certificaat Basis Veiligheid.

Het voortdurend verbeteren houdt in, een kritische blik van zowel eigen medewerkers als opdrachtgevers, daarom vinden wij uw inbreng van groot belang. Onze speciaal aangestelde VGM coördinator is u hierbij graag van dienst.

 

Terug naar overzicht