Interview nieuw Algemeen directeur: Roel Priest

Sinds 1 februari 2017 is Roel Priest als algemeen directeur aangetreden bij Hendriks stalen bekistingtechniek. Nu, ruim 4 maanden verder, een mooi moment om nader kennis te maken en zijn eerste ervaringen met jullie te delen.

Roel heeft zijn sporen verdiend in diverse managementfuncties in de industriële sector. Hij heeft o.a. directiefuncties bekleed bij staal- en koperlegering producerende bedrijven. Daarnaast is hij actief geweest in de toelevering aan de bouw. Deze 56 jarige afgestudeerde ingenieur brengt derhalve een schat aan relevante ervaring met zich mee.

Roel aan het woord:

“ Hendriks stalen bekistingtechniek is een prachtig bedrijf. De klik met de branche en de directie was er tijdens de eerste gesprekken direct en mijn ambitie sluit naadloos aan bij de strategie van Hendriks.

De eerste maanden heb ik vooral heel veel gesprekken gevoerd en geluisterd. Het enthousiasme en de gedrevenheid vind ik naast de liefde voor de techniek echt de meest opvallende zaken binnen Hendriks stalen bekistingtechniek. Mijn prioriteit zal de komende tijd met name liggen in het verder verbeteren en optimaliseren van de diverse bedrijfsprocessen met als kernfactoren mens, techniek en systeem.

Dankzij mijn ervaring bij verschillende werkgevers, in goede maar zeker ook in crisistijden, heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen. Dit in combinatie met mijn opleiding en de opgedane kennis, is de ideale mix om in te zetten binnen het mooie bedrijf dat Hendriks stalen bekistingtechniek is.

Ik krijg mijn energie van de uitdaging om mensen te stimuleren en te motiveren om het uiterste uit zichzelf en uit het bedrijf te halen.
Het voelt als een sport om dit dagelijks uit te stralen en mee te geven.’’

Terug naar overzicht