Demo-dag

Met groot succes heeft Hendriks stalen bekistingtechniek dit jaar deelgenomen aan de Bauma in München en de BetonVakdagen in Gorinchem. Nieuwe en bestaande klanten hebben hun weg weten te vinden naar onze stand en hebben daar onze innovatieve producten kunnen zien.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze Classic en Future tunnelbekisting te bekijken in München of met één van onze Technisch Commercieel Adviseurs dan geeft Hendriks Stalen Bekistingtechniek graag iedereen de gelegenheid om onze producten en de fabricage hiervan te kunnen zien in onze eigen keuken in Veenendaal.

Onze Demo-dag biedt hier de geschikte mogelijkheid voor, geschikt voor startende of ervaren werkvoorbereiders, uitvoerders of projectleiders om kennis te maken met alle facetten van ons gietbouwproces, van voorbereiding tot en met uitvoering.
Graag leiden wij u en/of uw collega’s rond in ons bedrijf en verzorgen een programma met uitleg over alle mogelijkheden van gietbouw met uiteraard een hapje en een drankje.

Voor meer informatie over deze Demo-dag kunt u contact opnemen met: Chris van Ree 06-55 193 534.

Wij hopen u graag te begroeten!

Terug naar overzicht