Adapt® bekisting

Hendriks stalen bekistingtechniek maakt het mogelijk om op een nieuwe manier te bekisten, Adapt® bekisting. De naam adapt® komt van Adaptief vermogen, het Adaptief vermogen van een soort in de natuur, bepaald hoe sterk de soort zich kan aanpassen. Hoe beter een soort zich kan aanpassen, hoe groter de kans is dat de soort overleeft. Het adaptief vermogen is de kritische succesfactor voor de toekomst.

Met Adapt® bekistingen van Hendriks stalen bekistingtechniek wordt de klant een stalen wandbekisting als paneelbekisting aangeboden. De klant heeft de vrijheid om de bekisting samen te stellen, Hendriks stalen bekisting biedt optioneel aan- en afvoer, montage en engineering aan. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd in één product.
In samenwerking met Van Muijen betonbouw hebben we een eerste project uitgevoerd met de stalen Adapt® bekistingen van Hendriks stalen bekistingtechniek. Voor dit project, de Brede hoed te Amstelveen, heeft Van Muijen betonbouw een volledig pakket aan opties gekozen. De beveiliging van het project, de besparing van arbeid en de drang naar innovatie zijn de succesfactoren volgens Van Muijen Betonbouw voor de toekomst.

Terug naar overzicht