Certificering

 

VCA* certificaat

Met een VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

SCL Certificaat trede 2

Met de Safety Culture Ladder (“de veiligheidsladder”) meten we ons veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag, waarbij de nadruk ligt op de veiligheidscultuur binnen ons bedrijf.

De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig en gezond te werken. Dit certificaat wordt steeds vaker vereist bij projecten en is sinds 2022 ook verplicht gesteld door de Governance Code Bouw.

VSB Waarborgregeling

De Waarborgregeling VSB garandeert onze klanten, opdrachtgevers, verzekeraars en overheden dat wij voldoen aan objectief vastgestelde criteria op het gebied van kwaliteit, veiligheid en deskundigheid. De criteria zijn opgesteld door deskundigen uit de branche en bevatten eisen ten aanzien productontwerp, productie en logistiek, (de)montage van veilige werkplekken en arbeidsmiddelen op hoogte en scholing van personeel.

SBB – Erkend leerbedrijf

Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek, waar ze ervaring opdoen met de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het vak. Studenten worden begeleid door een praktijkopleider.

In 2019 is Gerrit Budding verkozen tot de beste praktijkopleider van de Provincie Utrecht in de Sector Techniek en gebouwde omgeving. Lees hier zijn verhaal.

KIWA Conformiteitscertificaat 

Dit certificaat is van toepassing op het bouwproduct; Vervaardigen zonder lassen van constructieve stalen onderdelen